GRATIS webinar om RIM® metoden

Skulle du ønske du enda raskere kunne hjelpe klientene dine å løse opp i hva som hindrer de i å leve livet de ønsker?


RIM® metoden introduseres nå i Norge!


RIM® metoden er en effektiv samtaleteknikk for frigjøring av negative tanker, følelser og minner. RIM® prosessen er spesielt god på følelsesmessige blokkeringer. Nervesystemet vårt koder inn en forestilt hendelse på lik linje med en faktisk hendelse, noe som gjør at et emosjonelt kroppsminne kan regenereres for å lage nye positive nevrologiske spor som gjør slutt på gammel smerte – selv om det faktiske minnet forblir det samme. RIM® prosessen bidrar også til forbedret helse i både kropp og sinn.

MØT GRUNNLEGGEREN AV RIM® METODEN LIVE ONLINE

Torsdag 2. november kl 20.00

Bli med på webinar med grunnleggeren av RIM® metoden, Dr Deborah Sandella. DrDeb, som hun kalles av sine studenter, vil fortelle om hvordan metoden oppstod, hvordan den effektivt løser opp emosjonelle blokkeringer og hindringer hos oss mennesker, og hvordan metoden kan læres. Det vil også bli mulighet for å stille spørsmål.

Webinaret er i hovedsak for coacher, mental trenere, terapeuter og veiledere, men alle som er nysgjerrig på metoden er velkomne. Webeinaret gjennomføres på engelsk, men ikke la det bli noe hinder for deltakelse - for her hjelper vi hverandre :-)

RIM® metodens eneste fasilitator i Norge, Kine Aasheim, deltar også. Webinaret varer 1 time.

RIM® metoden tar enkelt og uanstrengt dine klienter rett til roten av sine utfordringer!

Dr. deborah sandella

Skaper av RIM® metoden

RIM® metoden 

Er du coach/mental trener, terapeut eller veileder, og ønsker å utvide verktøykassen med noe av det mest banebrytende og effektive på håndtering av uønskede følelser og blokkeringer? RIM® metoden er utviklet spesielt for deg! RIM® metoden er effektiv på:

  • STRESS OG ANGST
  • SKAM OG DEPRESJON
  • SORG OG ANGER
  • GIFTIGE RELASJONER
  • AVHENGIGHET
  • SINNE OG FRUSTRASJON

Hvordan RIM® fungerer

RIM® (som står for Regenerating Images in Memory) er en ekstremt rask og effektiv kroppssentrert teknikk som frigjør klienter for negative tanker, følelser og minner, gjennom regenerering av disse. Nevrovitenskapelige funn støtter effekten av RIM® ved å forklare at hjernen og nervesystemet er plastisk. Forskere har funnet at gjenkalling av et minne biokjemisk destabiliserer det, så det kan gjenskapes på en mer hensiktsmessig måte.

Vi kan dermed hjelpe klienter med å skape nytt positivt kroppsminne som erstatter gammel smerte, selv om det faktiske minnet forblir det samme. I RIM® prosessen integrerer klienten en ny kroppssentrert følelse som automatisk stimulerer kropp og sinn på en positiv og hensiktsmessig måte. 

For første gang i Norge

Nå kan du bli blant de første i Norge som behersker denne teknikken, og integrer den som en naturlig del av verktøykassen din når du bistår andre på livsreisen.

Dette vil jeg lære mer om

RIM® fasilitator Kine Aasheim

Min RIM® reise startet i 2018, og jeg lot meg imponere fra dag 1 over hvor effektivt og uanstrengt RIM® jobber, både i dybde og på riktig sted. En hver klient vet alltid selv hvor det skal jobbes, og min rolle som RIM® fasilitator er å gjennom teknikker bistå klienten i å komme dit - og forløse blokkeringer som hindrer i å leve livet en ønsker. Jeg har siden deltakelsen på RIM® Essentials i 2018 også studert direkte under skaperen av RIM®, Dr Deborah Sandella i USA, og jeg har gjennomgått nivåene RIM® Certification, RIM® master og nå sist som ® Essentials trener/instruktør. Det er en glede å nå kunne introdusere opplæring i RIM® Essentials for første gang i Norge. Min reise forteller jeg mer om i webinaret.

Kine Aasheim, RIM® master, coach og karriereveileder

Kommentarer fra klienter

"RIM® er noe alle i Norges land burde få muligheten til"

"RIM® samtalen er som en mental massasje"

"Jeg kom så raskt til ny innsikt som jeg aldri har gjort før"

Hva RIM® ikke er

RIM® er ikke terapi, RIM® er ikke coaching. RIM® Fasilitatoren er ikke eksperter eller ledere av prosesser, men RIM® fasilitatoren følger klienten og guider til skjulte blokkeringer, som raskt blir løst gjennom RIM® teknikker. RIM® teknikkene inneholder ikke intellektuell eller analytisk forståelse av psykodynamikk.

Jeg er nysgjerrig på RIM® metoden

Vil du vite mer om mine andre tjenester?

Hos meg kan du bestille coaching, karriererådgivning og RIM sessions. En støtte på livsreisen!