Vil du enkelt kunne bistå dine klienter i å

RIM® frigjør mennesker fra deres negative tanker, følelser og minner. Tilbring 5 uforglemmelige dager med å lære hvordan du bruker denne kraftige teknikken! Ta steget nå.

RIM® (Regenerating Images in Memory)

RIM® (Regenerating Images in Memory) er en ekstremt rask og effektiv kroppssentrert teknikk som frigjør klienter for negative tanker, følelser og minner. Klienter kan regenerere sin nevrologisk funderte selvfølelse på en dyp måte. Nevrovitenskapelige funn støtter effekten av RIM® ved å forklare at hjernen og nervesystemet er “plastiske”. Forskere har oppdaget at gjenkalling av et minne biokjemisk destabiliserer det, så det kan gjenskapes på en bekreftende måte.

Vi kan hjelpe klienter med å skape nytt positivt kroppsminne for å erstatte gammel sår og smerte. Hele tiden forblir faktaminnet stabilt. I RIM®-prosessen integrerer klienter en ny kroppssentrert følelse som automatisk stimulerer en sunn kropp, sinn og ånd. De begynner å stole på at livet vil at de skal trives og lykkes.

Dette får du:

Dette sier RIM klienter:

For meg var det godt å jobbe med leksjonene om endring. Det har gitt meg en bekreftelse på at jeg ikke er alene om å ha det som jeg har det nå.
Kvinne
42 år
Jeg er veldig fornøyd med at det både er video, tekst og oppgaver. Jeg har også aktivt brukt arbeidsboka.
Mann
41 år
Nettkurset gjorde jobbsøkerprossen mer ufarlig. Jeg er nå tryggere på prosessen jeg står i. Jeg har rett og slett fått mer enn jeg håpet på.
Mann
43 år
Selv jeg med veilederbakgrunn fikk stor nytte av kurset. Det har stor verdi å bli fasilitert igjennom prosessen av andre.
Kvinne
55 år