Er du coach/mental trener, terapeut eller veileder?

Skulle du ønske du enda raskere kunne hjelpe klientene dine å løse opp i hva som hindrer de i å leve livet de ønsker?


Lær RIM® metoden for effektiv frigjøring av negative tanker, følelser og minner. Tilbring 4 uforglemmelige dager online sammen med engasjerte kursledere og andre coacher/mentale trenere, terapeuter og veiledere som bistår mennesker på livsreisen, med å lære hvordan du bruker denne kraftfulle metoden! Bli med på grunnkurset i RIM® metoden; RIM® Essentials.

Sertifisering

Nettbasert opplæring

Enkle teknikker

Kyndig veiledning

RIM® metoden tar enkelt og uanstrengt dine klienter rett til roten av sine utfordringer!

Dr. deborah sandella

Skaper av RIM® metoden

RIM® metoden 

Er du coach/mental trener, terapeut eller veileder, og ønsker å utvide verktøykassen med noe av det mest banebrytende og effektive på håndtering av uønskede følelser og blokkeringer? RIM® metoden er utviklet spesielt for deg! RIM® metoden er effektiv på:

  • STRESS OG ANGST
  • SKAM OG DEPRESJON
  • SORG OG ANGER
  • GIFTIGE RELASJONER
  • AVHENGIGHET
  • SINNE OG FRUSTRASJON

Raske resultater !

RIM® prosessen er spesielt god på følelsesmessige blokkeringer. Nervesystemet vårt koder inn en forestilt hendelse på lik linje med en faktisk hendelse, noe som gjør at et emosjonelt kroppsminne kan regenereres for å lage nye positive nevrologiske spor som gjør slutt på gammel smerte – selv om det faktiske minnet forblir det samme. RIM® prosessen vil også bidra til å forbedret helse både i kropp og sinn.

Hvordan RIM® fungerer

RIM® (som står for Regenerating Images in Memory) er en ekstremt rask og effektiv kroppssentrert teknikk som frigjør klienter for negative tanker, følelser og minner, gjennom regenerering av disse. Nevrovitenskapelige funn støtter effekten av RIM® ved å forklare at hjernen og nervesystemet er plastisk. Forskere har funnet at gjenkalling av et minne biokjemisk destabiliserer det, så det kan gjenskapes på en mer hensiktsmessig måte.

Vi kan dermed hjelpe klienter med å skape nytt positivt kroppsminne som erstatter gammel smerte, selv om det faktiske minnet forblir det samme. I RIM® prosessen integrerer klienten en ny kroppssentrert følelse som automatisk stimulerer kropp og sinn på en positiv og hensiktsmessig måte. 

For første gang i Norge

Bli blant de første i Norge som behersker denne teknikken, og integrer den som en naturlig del av verktøykassen din når du bistår andre på livsreisen.

Dr. Deborah Sandella deltar i opplæringen

For første gang i Norge holdes opplæringen i RIM® teknikken i Norge, og Dr. Deborah Sandella som har utviklet teknikken deltar på opplæringen.

Dette får du!

Dette kurset gjennomføres live online. Kurset holdes på engelsk, da skaper av RIM® Dr. Deborah Sandella deltar fra amerikansk tidssone.

4 dager live online opplæring fylt med verktøy og personlig utvikling (verdi: 32000 kr)

3 mnd mentorstøtte i tilknytning til de 12 praksis sesjonene i etterkant av opplæringen (verdi: 15000 kr)

3 mnd tilgang til selvutviklings fellessamling online sammen med andre RIM fasilitatorer (verdi: 15000 kr)

Livstidstilgang til månedlig Fasilitator online fellessamlinger (uvurderlig)

En individuell RIM® Session (verdi: 2000 kr)

RIM® Essentials Manual (verdi: 2000 kr)

Lær deg hvordan du enkelt løser opp blokkeringer som holder mennesker tilbake fra å oppnå større suksess og glede i livet.

Dr. deborah sandella

Skaper av RIM® metoden

RIM® Essentials - grunnkurset

RIM® Essentials vil gi deg kunnskap til å bruke metoden og teknikkene i møte med dine klienter. Kursdagene på Zoom vil være intensive og lærerike, og den som møter åpen og klar for både personlig utvikling, i tillegg til ønsket om å lære seg en ny og effektiv ferdighet, får størst utbytte av kurset.


Kursdagene vil både gi rom for personlig utvikling, gjennomgang av teknikkene og øvelser i bruk av disse. Finn deg et sted hvor du er komfortabel og sitter avskjermet. I etterkant av kursdagene gjennomfører du 12 RIM® praksis sesjoner som du dokumenterer og får veiledning på.

Kursholder Kine Aasheim

Min RIM® reise startet i 2018, og jeg lot meg imponere fra dag 1 over hvor effektivt og uanstrengt RIM® jobber, både i dybde og på riktig sted. En hver klient vet alltid selv hvor det skal jobbes, og min rolle som RIM® fasilitator er å gjennom teknikker bistå klienten i å komme dit - og forløse blokkeringer som hindrer i å leve livet en ønsker. Jeg har siden deltakelsen på RIM® Essentials i 2018 også studert direkte under skaperen av RIM®, Dr Deborah Sandella i USA, og jeg har gjennomgått nivåene RIM® Certification, RIM® master og nå sist som ® Essentials trener/instruktør. Det er en glede å nå kunne introdusere opplæring i RIM® Essentials for første gang i Norge. Les mer om denne reisen her.

Kine Aasheim, RIM® master, coach og karriereveileder

Kommentarer fra klienter

"RIM® er noe alle i Norges land burde få muligheten til"

"RIM® samtalen er som en mental massasje"

"Jeg kom så raskt til ny innsikt som jeg aldri har gjort før"

Vær snar!

Kun 6 plasser!

Påmeldingsfrist 14. januar 2023

Earlybird pris til 31.12.23: kr 34 990,-

Ordinær pris: kr 39 999,-

Hva RIM® ikke er

RIM® er ikke terapi, RIM® er ikke coaching. RIM® Fasilitatoren er ikke eksperter eller ledere av prosesser, men RIM® fasilitatoren følger klienten og guider til skjulte blokkeringer, som raskt blir løst gjennom RIM® teknikker. RIM® teknikkene inneholder ikke intellektuell eller analytisk forståelse av psykodynamikk.

Reisen videre innenfor RIM®

Opplæringsløpet innenfor RIM® er mangfoldig. Det første steget er RIM® Essentials, som er dette kurset. De neste nivåene er:

2. Sertifisert fasilitator

3. Master fasilitator

4. Trener

Ofte stilte spørsmål

Foregår alt online?

Hele kurset gjennomføres på Zoom. Det du trenger av teknisk utstyr er en PC/Mac med kamera, høyttaler og mikrofon. Du oppfordres til å sitte et sted hvor du kan sitte uforstyrret. Vi vet det kan være krevende med lange økter på Zoom, og vi tar pauser etter behov. Det vil være en lengre pause midtveis hver dag. Er du ukjent med bruk av Zoom vil du få opplæring i bruken i forkant av kurset.

Hvorfor holdes kurset så sent på kvelden?

På dette kurset er vi så heldige at skaperen av RIM® teknikken, Dr. Deborah Sandella, deltar. Hun ligger 8 timer bak Norsk tidssone, og for å få med henne blir det en kveldsøkt på oss i Norge.

Kan jeg dele opp betalingen?

Det kan du. Ta kontakt med meg på kine@kineaasheim.no / 91623873, så setter vi opp en betalingsplan sammen.

Kan jeg selvstendig bruke teknikken når jeg har gjennomgått kurset?

Kurset er gjennomført i sin helhet når du har gjennomført 12 RIM® sesjoner som sendes inn til veiledning. Når det er gjort kan du ta i bruk RIM® teknikkene i ditt virke.

Vil jeg kunne gå videre i å lære mer om RIM® etter RIM® Essentials?

RIM Essentials er grunnkursnivået. Neste trinn er RIM® Certification, og så kommer nivået Master Facilitator. For den som ønsker å lære opp andre i å bruke teknikkene er det også mulig å ta "trainer" kurset. Alle andre nivåer enn RIM® Essentials tilbys i USA, Colorado, og ledes av Dr. Deborah Sandella selv.

Hvor kommer RIM® metoden fra?

Deborah Sandella PhD, er forfatter av #1 internasjonale bestselger "Farvel, vondt og smerte, 7 enkle trinn til helse, kjærlighet og suksess." Hun er en prisvinnende psykoterapeut, universitetsprofessor og skaperen av den banebrytende Regenerating Images in Memory (RIM®)-metoden, som er et  nevrovitenskapelig verktøy velegnet til å redusere stress og forbedre livskvalitet.

Dr. Deb startet Regenerating Images in Memory (RIM®)-metoden etter 20 år sinnenfor psykisk helse. Med nye øyne ønsket hun å utforske hva hun trodde var mulig og umulig, og begynte å følge kundenes naturlige indre opplevelse. Og overraskelsen var stor over hastigheten og graden av transformasjon som skjer når vi stoler på at psyken avdekker rotårsaken. Hun erfarte at hver enkelt av oss har et naturlig emosjonelt operativsystem (EOS) som iboende vet hvordan man kan øke positive følelser og løse opp de negative. Vi trenger bare å vite hvordan vi aktiverer det som ligner på en følelsesmessig selvrensende ovn som gjør livet enklere, men du må fortsatt slå den på. Bestselgende lege Larry Dossey beskriver RIM som "... en praktisk, jordnær metode for å realisere det enorme potensialet som bor i alle."

Bruker andre i Norge denne metoden?

Det er kun 1 praktiserende (meg) av teknikken, og 1 annen med gjennomført RIM® Essentials i Norge (som ikke praktiserer i klientsetting). Vi har dermed et fantastisk utgangspunkt i å sammen introdusere disse banebrytende teknikkene i det norske markedet.

Trenger jeg noen spesiell bakgrunn eller utdanning for å gjennomføre RIM® Essentials opplæringen?

Det er en fordel å ha jobbet klientrettet tidligere, og med mulighet for å anvende teknikken i klientarbeid, men ingen forutsetning. Det er vanligvis coacher, mental trenere, terapeuter og veiledere som bruker teknikkene, men også innenfor leder- og medarbeiderutvikling.


Profesjoner og yrkesgrupper som i dag utøver RIM® teknikkene er psykologer, psykiatere, leger, sykepleiere, karriereveiledere, ledere, HR medarbeidere, coacher og livsveiledere

Hvor god i engelsk må jeg være for å delta?

Du må kunne nyttegjøre deg undervisningen på engelsk, samt bruke engelsk i dialog og praksisøvelser underveis i kurset. Kursmateriellet som du får tilsendt på forhånd vil også være på engelsk. Du vil få god hjelp til oversettelse underveis, og vi hjelper hverandre når vi står fast. Det viktigste blir dermed evnen til å kaste deg ut i det og tørre å bruke engelsk - som langt ifra trenger å være perfekt! De 12 praksisesjonene du skal gjennomføre i etterkant av kursdagene kan du velge å gjennomføre på norsk.

Hvorfor er opplæringen på engelsk?

Kurset gjennomføres på engelsk fordi Dr. Deborah Sandella, som er amerikaner, er med i gjennomføringen av kurset. Kursmateriellet vil for øvrig alltid være på engelsk, etter krav fra Sandella, og dermed vil det på alle kurs, uavhengig av språk, være nødvendig med engelskkunnskaper.

Vil opplæring komme på norsk senere?

Det vil bli satt opp RIM® Essentials på norsk våren 2024. Ta gjerne kontakt med meg på kine@kineaasheim.no for å bli informert når datoer er satt for dette.


Kursmateriellet vil for øvrig alltid være på engelsk, etter krav fra skaperen Dr. Deborah Sandella, og dermed vil det på alle kurs, uavhengig av språk, være nødvendig med engelskkunnskaper.

Hvordan gjennomføres en RIM® samtale?

En RIM® sesjon er en 1 til 1 samtale som gjennomføres like godt via telefon og via Zoom/Teams, som ansikt til ansikt. Det betyr at denne tjenesten tilbys helt uavhengig av hvor du og klienten befinner dere.


En RIM® sesjon varer normalt fra 1-2 timer, inkl. tid til å samtale både før og etter prosessen. Klienten (og gjerne du selv også) sitter komfortabelt og avslappet med øynene lukket, men det er et våkent og bevisst samspill mellom deg og klienten.


Hver sesjon er avsluttende og uavhengig. Mange klienter velger en pakke på 3-5 sesjoner for å styrke og akselerere endringene på veien mot en ny måte å leve på, men også en enkelt sesjon kan være kraftfull og skape ønsket endring. 

Jeg har spørsmål, hvem kan jeg kontakte?

Send meg gjerne en mail på kine@kineaasheim.no eller ring meg på 91623873.

Ta steget nå! Lær RIM® teknikkene og ta de i bruk med dine klienter umiddelbart. Kun 6 plasser!

Vil du vite mer om mine tjenester?

Hos meg kan du bestille coaching, karriererådgivning og RIM sessions. En støtte på livsreisen!