Online karriererådgivning

Nå kan du i ro og mak få online karriererådgivning hjemme i egen stue! Med online karriererådgivning vil du få hjelpen DU trenger, akkurat når du trenger det. Det kan være å få støtte og veiledning i selve prosessen, kartlegging av hva du er god på, hjelp til veivalg, tilnærming til hvordan søke jobber i dag mm.

Karriererådgivning er for deg som vurderer å bytte jobb, er jobbsøker, må slutte i jobben, frivillig eller ufrivillig, eller om du rett og slett er usikker på veien videre. Det å ha en karriererådgiver i den personlige omstillingsprosessen det kan være å søke ny jobb kan være avgjørende for hvor raskt du kommer over i ny jobb.


Hva gjør en karriererådgiver

En karriererådgiver bistår deg i å bli bevisst hvilke ressurser du besitter, hva du er god på og ikke minst hva du motiveres av og får energi av, for så stake ut en ny kurs. Å bli mer kjent med egne interesser, personlige egenskaper, ferdigheter, verdier, kompetanse og jobbmotivasjon, vil styrke videre karrierevalg og karriereutvikling. Ofte handler det om en strukturert tilnærming til å sortere og plassere.

Støtten gis både i den personlige omstillingprosessen og det mer tekniske med å utarbeide CV (gjerne også Linkedin profil), bistand i søknadsskriving, testing og intervjutrening likeså.


Bruk av testing

Bruk av tester kan gi en ekstra dimensjon når en staker ut ny kurs. Jeg tilbyr flere, og hvilken som tas i bruk avhenger av hva som ønskes økt innsikt i.

Gjennom profiltypetesten EASI (en online test på ca 20 min) får du økt innsikt i hvilken atferdsstil du har og hva du motiveres av, noe som igjen kan gi viktig innsikt i riktig kurs videre. Vi har også personlighets- og evne- og ferdighetstester fra Cut-e.

Hvordan jeg jobber som karriererådgiver

Online karriererådgivning er individuelt tilpasset hver enkeltes behov, og bidrar til å få økt innsikt i egne ressurser og kompetanse, og en god oversikt over ulike muligheter i dagens arbeidsmarked. Vi bruker et svært enkelt grensesnitt for onlinemøte som ikke krever pålogging eller nedlasting, og du kan bruke både PC/Mac og telefon til dette. En karriererådgiver har taushetsplikt, så du kan være trygg på at konfidensialitet ivaretas.

Karriereomstilling er en prosess

Selve omstillingspsrosessen det er å bytte jobb tar normalt noe tid. Noe tanker skal modnes, noe tanker skal utvides og noen tanker skal byttes ut med nye. Så selv om det kan være en god kickstart å ta en test og få 1,5 time karriererådgivning, så vil et pakkeløp være anbefalt. Det vil da bli tatt inn elementer fra både rådgivning, coaching og NLP i prosessen.


Den riktige jobben for deg er der ute!

Nøl ikke! Ta kontakt med karriererådgiver Kine Aasheim i dag! Tlf: 91623873, epost: kine@kineaasheim.no.

Online booking her.

Referanse:

Å møte Kine Aasheim som rådgiver har vært helt avgjørende for at jeg i dag har fast jobb, og at jeg kom styrket gjennom en forvirrende og utrygg periode i livet. Kine er en aktiv lytter, som var oppriktig engasjert – på mine premisser. Hun ga konkrete og gode råd, som virket godt i forhold til valg av framtidige jobber, søknader og forberedelser på intervju. Hun er kreativ, empatisk og godt orientert i det moderne arbeidslivet. Jeg opplevde likevel at hun også ivaretar alle menneskelige hensyn i en endringsprosess som jeg opplevde som mer dramatisk enn jeg hadde forventet. (Link til hele referansen her).

Priseksempler:

Profiltypetest og 1,5 time karriererådgivning: Kr 2000,-. Timer utover dette: Kr 1000,-
Cut-e’s tester og 1,5 time karriererådgivning: Kr 3500,-. Timer utover dette: Kr 1000,-
Karriererådgivningspakke med profiltypetest og 4 onlinesamtaler: Kr 5000,-

Bor du i sør er du selvfølgelig hjertelig velkommen til kontoret på Kjøita 25 i Kristiansand også.

Ser du etter karriereomstillingsprogram/outplacement for bedrift? Se her.

Facebook
Twitter
LinkedIn