Kine Aasheim

coaching / karriererådgivning / HR / foredrag

Bli den du alltid har ønsket å være

Som coach og mental trener er jeg opptatt av å skape tillit og motivasjon ved å møte deg der du er, og stimulere til å tenke ut av boksen sånn at kan utforske og nå ditt fulle potensiale. For å nå dette potensialet er det viktig å kjenne hva som motiverer, hva som hindrer, hvilke kjerneverdier du har, og hva som skal til for å ivareta energibalansen både på jobb og ellers i livet. Gjør et dypdykk innover, mens jeg fasiliterer prosessen din!

Litt om meg

Min faglige bakgrunn er 9 års høyere utdanning innen psykologi, HR, ledelse, inkludering og coaching/veiledning, med mastergrad som høyeste utdanning, og jeg har i over 25 år støttet ledere, ansatte og enkeltpersoner på livsreisen, både knyttet til jobb og privat.

For tiden tar jeg fag på mastergradløpet innenfor Karriereveiledning.

Jeg er genuint opptatt av å bistå andre med å utforske sine autopiloter, sine hindringer og potensialer, for at hver og en skal kunne leve enda bedre liv. Jeg motiveres av å motivere deg!

Jeg er også HR generalist og daglig leder i dinHR AS.

Sertifiseringer

  • RIM fasilitator
  • NLP & business coach
  • Mindfulness instruktør
  • AON/Cut-e personlighets-, evne- og ferdighetstester
  • Master EASI atferds- og motivasjonsstil
  • Master OPTO rekrutteringsutvelgelse
  • JTI (Jungs Type Index) både for individ og team
  • Profraad karriereverktøy
  • Tankevirus

Det jeg kan bistå med er:​

Personlig utvikling

Vi forandrer oss gjennom livet, og det som tok oss hit, er kanskje ikke det som skal ta oss videre. Har du lyst til å forandre på noe? Har du et mål du ønsker å nå? Eller føler du livet har stoppet litt opp? Helt overordnet er coaching og mental trening for alle som ønsker å utvikle seg! Bli nysgjerrig på deg selv igjen gjennom coaching.

Karriererådgivning

Vurderer du ny jobb, eller er du allerede på søken? Jeg hjelper deg å utforske din kompetanse og motivasjon på ny, sånn at du kan stake ut en ny kurs. Jeg hjelper deg med å lage CV'n du er stolt av, og trener deg i å trygt kommunisere din kompetanse. Jeg bistår også med søknad, intervjutrening og testing ved behov.

RIM® prosess

RIM® er en samtalebasert teknikk for bearbeidelse av følelser og blokkeringer. RIM er en skånsom og effektiv prosess som med enkelthet navigerer mellom kropp og sinn, hode og hjerte, for økt vitalitet, glede og suksess. Bestill time til RIM sesjon, eller bli med på kurs og lær deg verktøyene og bli RIM fasilitator.

Nettkurs

Nettkurs passer for deg som vil utforske motivasjon, mål og endring på egenhånd - akkurat når og hvor det passer for deg. Her finner du nettkurs av forskjellig omfang og forskjellige temaer med video, tekst og andre ressurser for deg som vil videre i din personlige utvikling.

Foredrag

Bedrift, organisasjon eller klubb? Jeg holder foredrag om motivasjon, kommunikasjon, energibalanse, det å ta valg, ledelse av eget liv, og det gode liv. Se i 'Bestill tjenester' for bestilling fra foredragskatalog. Ta kontakt for ønske om et spesialutviklet foredrag rundt det som er viktig for dere.

Kine for hire

Når det passer synes jeg det er gøy å dekke interim behov som daglig leder, avdelingsleder, HR ansvarlig og HR BP. Jeg har 9 års høyere utdanning innen psykologi, veiledning, coaching, organisasjon, ledelse og inkludering, samt en master i adm. og ledelse, og 25 års HR- og ledelseserfaring.

Er du klar for en ny start? Book time i dag!

Under “Gjør en avtale” kan du velge ønsket tjeneste og bestille time online.