Kjenn dine muligheter!
• Håndtere omstilling
• Uten jobb – hva nå?
• Lyst på ny jobb?
• Jobbvalg – ved flere valg
• Bygging av karriere?
• Nyutdannet?
• Usikker på veien videre?

Bli bevisst dine interesser, personlige egenskaper, ferdigheter, verdier og kompetanse! Kjenn ditt potensiale og ta det i bruk! Bestill karriererådgivning til å støtte deg på veien.

Karriererådgivning er både for deg som har klare ambisjoner og vet hvor du vil, og for deg som ikke er sikker på hva du ønsker eller passer til. Med å kjenne dine interesser, personlige egenskaper, ferdigheter, verdier og kompetanse vil du lettere kunne ta karrierevalg og være bevisst din karriereutvikling.

Karriererådgivning er høyaktuelt dersom du står i en omstilling på jobb (ny leder, nye oppgaver etc), eller om du står i en situasjon med nedbemanning, eller du av andre årsaker ønsker eller må slutte i jobben din.

I Karriererådgivning brukes coachingtilnærming for utforsking av kjerneverdier og motivasjon, og rådgivning knyttet til utarbeidelse av CV (alt. også Linkedin profil), jobbsøknader, tester og intervjutrening.

Karriererådgivning kan gjennomføres primært online via Zoom eller Teams, men det kan også avtales i våre lokaler på Kjøita 25 i Kristiansand eller annet egnet sted.

Vi benytter oss av Cut-e/Aon testverktøyet for kartlegging av verdier, motivasjon og interesser, Metis EASI som profiltypeverktøy og Profråd karriereverktøy.

Karriererådgiver er Kine Aasheim. Kine er en erfaren coach og karriererådgiver, og har bistått mange over i ny jobb! Kine har over 20 års erfaring med HR og ledelse, og kjenner svært godt alle faser av en rekrutteringsprosess. Karriererådgiver er underlagt taushetsplikt.

Karriereveiledning utenom arbeidstid etter avtale.

ONLINE KURS
Ønsker du i ro og mak å utforske ytterligere hva som er viktig for deg i en jobb og utarbeide CVn og søknaden som best viser deg frem er online kurse ‘Ny kurs – et karriereomstillingsprogram’ noe for deg. Online kurset er bygget opp av moduler og leksjoner, og har både video, tekst og arbeidsbok for å fasilitere deg i din prosess. Dette kurset kan du lese mer om her: Ny kurs – et online karriereomstillingsprogram.